Components

ESTIU 2016:

ANNA AGUDO LLOBERA

Un amic que toca en un grup de folk, l’altre amic que balla i et convida, l’altre que t’anima a a anar a un taller, “ Vine a plaça del rei”, “Cap d’any a l’Oca rosa”, “Els dijous del Qrambla” , el primer festival de dansa a França...T’ho passes molt bé, repeteixes, cada cop n’aprens més , comences a cantar i... sense adonar-te’n un dia et trobes vivint a Girona fent el que més t’agrada: cantant i ballant i a més, amb bons amics i amigues! Simplement fantàstic! Molt contenta de poder gaudir dels moments en els quals em sento present plenament (en l’aquí i l’ara i només existeix allò). Moments que apareixen amb la música, la dansa, la Natura, la muntanya, la mar... i una petita picada d’ullet a ma mare, per haver-me llençat a aprendre música de ben petita amb el conservatori i les corals, així he acabat: mestra de música, musicòloga, dansaire i capcadiraire!


MIREIA CODINA DIAGO

Des de petita que m'agrada cantar, fent solfeig i sobretot les cantades de Nadal. Al mòn tradicional vsempre m'ha estat proper! Tocant la gralla a la Qrambla vaig arribar, amb el ball i la música tradicional a cantar em vaig apuntar i cantant cantant a Capcadira he anat a parar!!!
PRISCA MARTIAL LLAVERIA

 Com la "brisca" però amb una "P"... sóc la Prisca! He descobert el cant, el ball i el món tradicional fa poc temps i m'encanta! M'atrau l'experiència vibratòria del so, ja sigui en la meva activitat de cant prenatal, com animadora o com a mare que ha parit cantant. 
També com a cantant de Capcadira pel plaer que en rebo. Disfruto amb el resultat musical que podem tenir juntes i compartint-lo amb tots vosaltres.


ESTER REVERTER MARTÍ

Expressar-me!!! Amb el gest, amb el moviment, amb la paraula, amb la improvisació, amb el teatre, amb el jazz, amb emoció, amb intensitat, amb el folk, amb el ball, amb el cant. La qüestió és expressar-me i vibrar fent vibrar els altres.


MALBA VILA 

Cantar, ballar, actuar... totes aquelles coses que m'omplen i em carreguen d'energia i força per avançar. El món del folk... totalment nou per mi, però amb ganes d'introduïr-m'hi fins al seu cor.